top of page

Neden Erken Rezervasyon Yaptırmalıyız..



İndirimli tatil için uygulanan ve dünya çapında en geçerli yöntem olan erken rezervasyon, bireylere hayal ettikleri tatile çok daha düşük ücretlerle sahip olma ayrıcalığı tanıyor. Yaz ayları için bir önceki yılın sonbahar ve kış, kış içinse ilkbahar ve yaz aylarında başlayan erken rezervasyon fırsatları özellikle maddi konularda tatilcilere birçok fayda sağlıyor. Bayram, resmi tatil veya yıllık izin gibi dönemlerde gerçekleştirmek istediğiniz tatiliniz için erken rezervasyon seçeneklerinden yararlandığınız da ortaya çıkacak faydaların neler olduğunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Düşlediğiniz Tatile Daha Ekonomik Fiyatlarla Gidebilirsiniz

Otellerin büyük çoğunluğu, cazip erken rezervasyon kampanyaları sayesinde yıllık doluluk oranlarının yarıya yakınını elde ediyor. Bu nedenden dolayı erken rezervasyonu tercih ettiğinizde, tatil için seçtiğiniz lokasyondaki iyi hizmet veren bir otelde normalden daha düşük fiyatlarla konaklayabilirsiniz. Yerinizi ne kadar erken tarihte ayırtır iseniz, o kadar fazla sayıda otel seçeneğine ulaşabilirsiniz. Ayrıca erken rezervasyon seçeneklerinden yararlanarak tatil için yerinizi ayırttık’tan sonra, uçak biletinizi çok daha düşük fiyatlarla satın alabilirsiniz.


Son Dakikada Boş Oda Bulma Stresi Yaşamazsınız

Tatilcilerin bir bölümü, seçtikleri noktaya ulaştıklarında konaklayacak otel bulmaya çalıştıkları için tatilin ilk gününü genellikle stres altında geçiriyor. Erken rezervasyon, tatilcilerin konaklamak istedikleri hizmet kalitesi yüksek otelde yer bulamama derdini ortadan kaldırıyor. Rezervasyonunuzu bütün yıl sabırla beklediğiniz izin tarihiniz gelmeden yaptırdığınızda, daha fazla seçenek arasından seçim yapma şansına sahip olabilirsiniz. Böylece düşlediğiniz tatili en başından itibaren stres yaşamadan, konforun ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.


Gezilecek Yerleri ve Yapılacak Aktiviteleri Daha Rahat Planlayabilirsiniz

Erken rezervasyonun tercih edilmesi bireylerin tatil için gerekli işlemleri kış aylarından tamamlamalarını sağlıyor. Bu sayede iş arkadaşları ile son dakikada yaşanabilecek izin günü çakışması stresini yaşamadıkları için tatilciler, zamanlarının daha büyük bir kısmını tatil için seçtikleri bölgedeki veya şehirdeki gezilecek yerleri araştırmaya, yapabilecekleri aktiviteleri bulmaya ayırabiliyor. Siz de erken rezervasyondan yararlanarak, bu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Böylece tatilinizi dolu dolu geçirebilirsiniz.


Tatilde Alışverişe ve Eğlenceye Daha Fazla Bütçe Ayırabilirsiniz

Erken rezervasyon ile sunulan indirimli tatil seçeneklerinden yararlanarak, konaklamaya ayırdığınız bütçede %40 ile %50 arasında değişen oranlarda tasarruf sağlayabilirsiniz. İndirimler sayesinde elinizde kalan para ile dans veya dalış kursuna kayıt olabilir veya gideceğiniz bölgenin dilini öğrenmek için kurslara katılabilirsiniz. Bütçenizden artan parayı kullanarak tatil için gittiğiniz bölgelerde hoşunuza giden eşyaları veya kıyafetleri satın alabilirsiniz. Satın alacağınız eşyalar sayesinde üzerinden yıllar geçse bile yaşadığınız muhteşem tatilin anılarını canlı tutabilirsiniz.


Gerektiğinde İptal veya Değiştirme Hakkınız Kullanabilirsiniz

Erken rezervasyon, aniden ortaya çıkan ve tatile gitme

yi engelleyen durumlarda ödenen ücretin yanmasını önleyen hizmetlerle bireyle

re sunuluyor. Yerinizi erkenden ayırttığınız bir tatilin tarihini zorunlu haller dolayısıyla değiştirmek istediğinizde, erken rezervasyon yaptırdığınız sitenin çağrı merkezini arayarak tarihi kolayca değiştirebilirsiniz. Tatil için belirlediğiniz tarihlerde bir aksilik çıkarsa “İptal Güvence Paketi” gibi hizmetlerden faydalanarak rezervasyonunuzu iptal edip, ödediğiniz ücreti geri alabilirsiniz.

113 görüntüleme0 yorum
bottom of page